FAQ

Het verschil tussen fillers en botox is dat fillers volume geven en botox ervoor zorgt dat spieren minder krachtig samentrekken. Fillers kunnen bijvoorbeeld rimpeltjes of een plooi minder diep maken. Botox kan ervoor zorgen dat rimpeltjes die ontstaan tijdens het lachen verminderd worden.

Tijdens een zwangerschap of als u borstvoeding geeft is het niet mogelijk om een botox behandeling te ondergaan.

Het beste resultaat van een botox behandeling is afhankelijk van het behandelde gebied, maar is ongeveer na 10 tot 14 dagen zichtbaar.

Botox heeft geen permanend effect en zal gemiddeld na 6 maanden uitwerken. Bij regelmatige botox behandelingen zal de stof langer acties blijven en kunt u langer van het resultaat genieten.

De meeste fillers bevatten een verdoving waardoor een groot deel van de behandelingen als vrijwel pijnloos ervaren worden. Voor de gevoeligere plekken, zoals de lippen die over het algemeen wat pijnlijker zijn, kan een extra verdoving gebruikt worden.

Na een behandeling kunnen lichte zwellingen, roodheid of lichte blauwe plekken ontstaan. Uiteraard wordt er tijdens de behandeling zorgvuldig te werk gegaan en wordt er alles aan gedaan om deze bijwerken te minimaliseren.

De duur van een behandeling is afhankelijk van de grootte en het aantal te behandelen gebieden. Tijdens een consult en voorafgaand aan de behandeling kan een inschatting gemaakt worden van de duur van de behandeling.

De eerste week na uw behandeling met fillers is het van belang de zon zoveel mogelijk te vermijden en ook de zonnebank te vermijden. Het advies is om de huid altijd goed in te smeren met zonbeschermingsproducten met een SPF. De zon zorgt er namelijk voor dat fillers sneller kunnen afreken.


Bernadottelaan 11
3527 GA Utrecht
Tel: 030 2270007

Eigen parkeergelegenheid achter het pand.

Instagram

Onze voordelen

  • Ervaren BIG-geregistreerde medisch specialisten
  • Veilige en hoogwaardige A-merk producten
  • Advies en behandelingen op maat
  • Hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Meer dan 10.000+ behandelingen per jaar
  • Centraal gelegen in Utrecht

Aangesloten bij:

© 2017 MAISONDUBELLE. ALL RIGHTS RESERVED