Huidbehandelingen

Huidbehandelingen

Ziet uw huid er dof of vermoeid uit? En kan uw huid wel een opfrisser gebruiken?
De kwaliteit van de huid verandert en gaat naarmate we ouder worden steeds meer achteruit. De huid is bijvoorbeeld minder elastisch, en dat komt doordat de hoeveelheid collageen, elastine en hyaluronzuur in ons lichaam afneemt.

Imane_MED-7892
Imane_MED-7913
Imane_MED-7951

Restylane vital skinbooster behandelingen zijn speciaal ontwikkeld om de huid te voeden en de huidstructuur en conditie snel en langdurig te verbeteren. De huid wordt van binnenuit verzorgd en zorgt zo voor een geleidelijke verbetering van de huidkwaliteit en geeft de huid weer een natuurlijke gloed. Hierin verschilt een skinbooster behandeling van een fillerbehandeling waarbij rimpels opgevuld worden, lijnen gecorrigeerd worden en contouren verbeterd worden.
Restylane Skinboosters maakt gebruik van hydraterende micro-injecties met hyaluronzuur om de natuurlijke hyaluronzuur-reserves aan te vullen en de huid van binnenuit te verbeteren en door het collageen in de huid te stimuleren. Hierdoor treedt vermindering van oneffenheden en lijntjes op en wordt er een soepele en gladde huid gecreëerd wat zorgt voor een “healthy glow”.

Restylane vital skinboosters is een veelzijdige productlijn die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Tevens is het mogelijk om naast een behandeling voor het gezicht, ook de hals, lippen, decolleté en handen te laten behandelen.

Behandeling:

Met behulp van een serie zeer fijne injecties wordt een kleine hoeveelheid Restylane vital onder de huid geïnjecteerd. Dit is een geleidelijk proces waarbij de kwaliteit van de huid langzaam maar zeker verbeterd wordt. Voor een optimaal Restylane vital skinbooster resultaat wordt geadviseerd om te starten met een kuur van twee of drie behandelingen. Hierna kunt u de behandeling om de zes maanden herhalen voor een positief effect.

Werking:

 • Langdurig diep hydrateren van de huid
 • Vermindering van oneffenheden en lijntjes
 • Soepele, gladde huid
 • Hydrobalans herstellen
 • Stralende, natuurlijke uitstraling

Profhilo is een anti-aging behandeling met puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Hyaluronzuur wordt ook gebruikt in fillers, maar het hyaluronzuur in een Profhilo behandeling is anders bereid.
Een profhilo behandeling dankt zijn positieve werking door de aanmaak van collageen, elastine en stimulatie van vetweefsel. Dit wordt bio remodelling genoemd. De huid wordt zo door een Profhilo behandeling weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen. Een belangrijk voordeel is dat de huid verjongd wordt zonder toegevoegde volume te geven aan het gezicht en geen rimpels vult. De huid wordt daadwerkelijk hersteld, huidverslapping wordt aangepakt en dit allemaal zonder chemische toevoegingen.
Profhilo heeft in 2016 zelfs de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling!

Het resultaat is heel natuurlijk; de huid wordt zichtbaar steviger en krijgt een mooie glans. Je draait als het ware de klok een aantal jaar terug.

Een Profhilo behandeling is heel geschikt om de huid in het gezicht te verbeteren en te verstevigen, maar ook om het gehele gezicht te remodelleren; als het ware een liquid facelift behandeling zonder extra volume toevoeging. Het beste resultaat wordt behaald bij een Profhilo kuur van minimaal twee tot drie behandelingen met ongeveer 28 dagen tussen de behandelingen.
Tevens kan Profhilo naast een behandeling voor het gezicht ook effectief ingezet worden bij verslapping van de hals, het decolleté, de handen, bovenarmen en benen.

Profhilo is geschikt voor vrijwel iedereen met een verslapte, droge, geïrriteerde of onrustige huid die graag een verjonging wil met een natuurlijk resultaat maar zonder extra volume toevoeging. Verder is een Profhilo behandeling ook zeer geschikt om verslapping uit te stellen. Een Profhilo behandeling is dus ook preventief inzetbaar. Profhilo kan ook in combinatie met een botox- of fillerbehandeling ingezet worden.

Behandeling:

Een Profhilo behandeling wordt volgens de BAP-techniek toegediend. Dit is een techniek waarbij hyaluronzuur op vijf strategische punten in het gezicht geïnjecteerd wordt om een optimaal en natuurlijk resultaat te verkrijgen. Dit maakt verspreiding over het gehele gelaat mogelijk en heeft een positieve invloed op de productie en aanmaak van vetcellen.
In totaal worden er tien kleine injecties met hyaluronzuur ingediend per behandeling.

Na ongeveer 8 weken is het optimale resultaat zichtbaar. De huid heeft immers tijd nodig om zelf zichzelf te verjongen door de aanmaak van collageen en elastine. De huid ziet er zichtbaar gehydrateerd, strakker en steviger uit.

De dermapen is een nieuw apparaat dat gehanteerd wordt voor microneedling. Het is het meest professionele en geschikte systeem op het gebied van microneedling. Een Dermapen behandeling is een veilige en effectieve manier om een enorm scala van huidverbetering en huidvernieuwing te realiseren. De huid wordt hierbij in de diepte vernieuwd en verfraaid zonder het beschadigen van de bovenste huidlaag (epidermis).

Behandeling:

De Dermapen bestaat uit miniscule naaldjes die kleine verwondingen op de huid maken waardoor een natuurlijk herstelproces geactiveerd wordt. De Dermapen maakt middels de pulserende miniscule naaldjes kleine kanaaltjes in de huid. Hierdoor worden de bloedvaatjes (groeifactoren) aangeprikt en komen er bloedplaatsjes vrij, waardoor de huid op een natuurlijke manier geactiveerd wordt en komt zo het natuurlijke herstelproces op gang. Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. Dit resulteert in een dikkere, stevigere en gladdere huid. Ook verminderen littekens, rimpels en vervaagt pigmentatie door vernieuwing van de huid.

De Dermapen is zo geavanceerd dat zelfs gevoelige en moeilijk bereikbare delen van het gezicht, zoals rond de ogen, liggen en de neus optimaal te behandelen zijn. Tevens is het mogelijk om de behandeling aan te passen naar uw persoonlijke behoeften.

De resultaten:

 • Vermindering van rimpels
 • Minder zichtbare poriën
 • Een gezondere en weerbaardere huid
 • Afname van pigmentvlekken
 • Vermindering van diffuse roodheid
 • Egalere, minder zichtbare en gladdere littekens
 • Stimulering van de doorbloeding


Bernadottelaan 11
3527 GA Utrecht
Tel: 030 2270007

Eigen parkeergelegenheid achter het pand.

Instagram

Onze voordelen

 • Ervaren BIG-geregistreerde medisch specialisten
 • Veilige en hoogwaardige A-merk producten
 • Advies en behandelingen op maat
 • Hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Meer dan 10.000+ behandelingen per jaar
 • Centraal gelegen in Utrecht

Aangesloten bij:

© 2017 MAISONDUBELLE. ALL RIGHTS RESERVED