Klachtenregeling

Heeft u een klacht?

Maison Du Belle heeft een duidelijke klachtenprocedure.

Helaas kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over de zorgverlening van Maison Du Belle. Gelukkig hebben wij speciaal voor onze gewaardeerde klanten/patiënten een heldere procedure waarmee de klacht in behandeling wordt genomen. Wij nemen een klacht uitermate serieus, omdat wij altijd willen blijven verbeteren.

Graag gaan we met u in gesprek over hetgeen waar u ontevreden over bent. Maar ook zonder gesprek kunt u een klacht bij ons kwijt. U kunt uw klacht kenbaar maken per mail via info@maisondubelle .nl. We proberen uiterlijk binnen 4 weken deze klacht naar tevredenheid af te handelen.

Indien u niet direct met Maison Du Belle contact op wil nemen voor het bespreken van de klacht, dan kan dat via onze externe klachtencommissie. Op grond van de nieuwe Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen zorg (de Wkkgz) zijn zorgverleners verplicht zich aan te sluiten bij een erkende Geschilleninstantie en te voorzien in een onafhankelijk klachtenfunctionaris. Wij zijn aangesloten bij de Geschilleninstantie en onafhankelijk klachtenfunctionarissen van DOKh, u kunt meer informatie vinden op www.dokh.nl


Bernadottelaan 11
3527 GA Utrecht
Tel: 030 2270007

Eigen parkeergelegenheid achter het pand.

Instagram

Onze voordelen

  • Ervaren BIG-geregistreerde medisch specialisten
  • Veilige en hoogwaardige A-merk producten
  • Advies en behandelingen op maat
  • Hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Meer dan 10.000+ behandelingen per jaar
  • Centraal gelegen in Utrecht

Aangesloten bij:

© 2017 MAISONDUBELLE. ALL RIGHTS RESERVED