Fillers 

Fillers

Ons kliniek in Utrecht maakt enkel gebruik van tijdelijke fillers en deze fillers zijn op basis van Hyaluronzuur. Fillers is de verzamelnaam voor injectables en zijn stoffen die gebruikt worden om de huid meer volume te geven, contouren en verhoudingen te verbeteren of om lijntjes en rimpels te verzachten.
Hyaluronzuur is een stof die van nature in het menselijk lichaam voorkomt en zorgt voor volume en een strakke huid. Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af. Daarom biedt fillers op basis van hyaluronzuur de oplossing bij een ouder wordende huid.
Fillers worden met een dun naaldje onder de huid aangebracht. Het uiteindelijke resultaat van een filler behandeling is na 14 dagen goed zichtbaar en het resultaat blijft gemiddeld tussen de 6-12 maanden zichtbaar. Dit is met name afhankelijk van leefstijl, leeftijd en welke plek de filler geïnjecteerd wordt en dient herhaalt te worden om het gewenste resultaat te behouden.
Het voordeel van fillers is dat het snel en eenvoudig aan te brengen is door onze cosmetische arts en geen chirurgische ingrepen behoeft.

Imane_MED-7855

Met de jaren verliezen de lippen volume en contour en kunnen de mondhoeken zakken. Dit komt doordat de huid van de lippen erg dun is. De lippen kunnen zelfs smaller worden en de contourrand lijkt te vervagen. Hoe ouder we worden, hoe minder lipvolume we hebben. De hyaluronzuur filler is speciaal ontwikkeld om dit probleem te verhelpen en ervoor te zorgen dat de lippen hun natuurlijke volume en stevigheid terug krijgen. Met behulp van fillers zal er meer volume gecreëerd worden waardoor de lippen voller gemaakt kunnen worden en de contouren strakker worden.

Het gebied onder de ogen, tussen de ooghoek en het bovenste gedeelte van de wang heet de traangroot. Dit gebied is kwetsbaar omdat de huid onder de ogen vrij dun is. De bekende donkere kringen en wallen onder de ogen ontstaan door verlies van volume. Ook kunt u merken dat er rimpels onder de ogen ontstaan. Dit komt voornamelijk door veroudering en kan zorgen voor een vermoeid uiterlijk.

Traangoot fillers is de oplossing voor wallen en donkere kringen. Door de traangootjes op te vullen met een hyluronzuur filler verdwijnt de schaduw onder de ogen en krijgt u een uitgeruste blik als resultaat.

De kaaklijn vormt de basis van het gezicht en is daarom gezichtsbepalend voor het uiterlijk. De huid rondom de kaaklijn kan in de loop der jaren langzaam aan vervagen of zelfs verdwijnen. Naarmate we ouder worden verdwijnt het onderste vetweefsel van de huid en slinkt het kaakbot. De huid wordt daardoor slapper en valt soms zelfs over de kaaklijn heen. Dit veroorzaakt slappe wangen en dus een minder strakke kaaklijn.
De kaaklijn kan door middel van een fillerbehandeling op basis van hyaluronzuur weer strakker gemaakt worden. Hierdoor zullen de verhoudingen in uw gezicht weer mooier aansluiten en bent u voor ongeveer een jaar voorzien van een strakke kaaklijn. De behandeling kan na een jaar weer herhaald worden.

Jukbeenderen zijn de botten op het wang en vormen de contouren van het gezicht. Jukbeenderen en volle wangen worden geassocieers met jeugdig en schoonheid. Jukbeenderen kunnen echter door de jaren heen hun volume verliezen en daardoor zorgen voor een oudere uitstraling. Met een fillers behandeling kunnen de jukbeenderen weer geaccentueerd worden voor een jeugdige en frisse uitstraling. De junkbeenderen worden opgevuld met fillers waardoor de V-vorm van het gezicht meer aandacht krijgt. De filler verhoogt het vochtgehalte van de huid waardoor er als het ware een kussentje van vocht gevormd wordt. Het resultaat zal ongeveer 9 maanden tot een jaar aanhouden. Daarna kan de behandeling opnieuw uitgevoerd worden

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u niet tevreden bent met uw neus. Bijvoorbeeld door de vorm, een bochel of scheefstand. Gelukkig is dit tegenwoordig te behandelen zonder een operatieve behandeling. Met behulp van fillers zijn verschillende neuscorrecties uit te voeren. Het biedt onder andere uitkomst bij (lichte) scheefstand van de neus, een bobbel op de neusbrug, een deukje in de neus of een brede neus. Lees hieronder de verschillende mogelijkheden.

Kromme neus: Is de neus krom door bijvoorbeeld een bochel of een deukje, dan lijkt de neus meestal iets groter dan hij in werkelijkheid is. De neusbrug kan middels fillers rechter gemaakt worden waardoor de vorm gecorrigeerd wordt. De neus lijkt dan rechter en korter.

Bobbel: Het kan zijn dat u een bobbel op de neus heeft. Met een filler kan de neusrug met enkele millimeters opgevuld worden waardoor de bobbel verdwijnt.

Neuspunt: De neuspunt kan naarmate we ouder worden iets naar beneden gaan staan. Dat komt door een spiertje tussen de neuspunt en de bovenlip veel kan samentrekken. Ook dit is middels het inspuiten van een filler weer te liften waardoor de neuspunt weer wat hoger komt te staan.

De kin vormt samen met zowel de kaaklijn als de mond ogen en neus een belangrijk kenmerk van het gezicht en is daarom ook bepalend voor het uiterlijk. Een teruggetrokken of afgevlakte kin is eenvoudig te corrigeren middels een kincorrectie op basis van fillers. Een kincorrectie zorgt voor een mooie verhouding tussen de overige kenmerken in het gezicht. Het voordeel van een kincorrectie middels fillers is dat het geen chirurgische ingreep vergt. Bovendien is het resultaat direct zichtbaar en heeft u hier na de behandeling direct plezier aan.

Een neuslippenplooi is de lijn die van de zijkant van de neus naar de lippen loopt. Iedereen heeft deze lijn, maar bij de een kan deze lijn dieper zijn dan bij de ander. Een extra diepe lijn kan een vermoeide en zorgelijke blik geven. Naarmate men ouder wordt, zal de neus-lippenlijn dieper worden. Dit is het gevolg van het verslappen van de huid en het verlies van benige structuren onder de neus-lippenlijn.
Door een behandeling met een filler op basis van hyaluronzuur kan de neuslippenprooi glad gestreken worden waardoor deze verdwijnen of een stuk verminderd worden.

Marionetlijnen zijn de plooien in het gezicht die van de mondhoeken naar de kaaklijn lopen. Het ontstaan van marionetlijnen kan door het verlies van onderhuids vetweefsel of veranderingen aan het gebit en botstructuren van de kaak. Ook kan dit met leeftijd te maken hebben. De huid wordt hierdoor losser en slapper en zakt van het midden van het gezicht af. Het opvullen van de marionetlijnen met behulp van fillers kan voor een zachtere en uitgeruste uitstraling zorgen.

De verticale lijntjes boven de mond worden de rokerlslijntjes of ook wel barcode genoemd. De rokerslijntjes boven de lippen kunnen zorgen verouderde uitstraling en dit kan een enorme ergernis zijn. De rimpeltjes op de bovenlip kunnen ontstaan door te veel zon, een erfelijke aanleg of huidveroudering. Een vaak voorkomend probleem hierbij is dat de lippenstift wat uitloopt buiten het lippenrood. Maar met een eenvoudige filler behandeling kunnen de rokerslijntjes gelukkig opgevuld worden waardoor de rimpeltjes op de bovenlip verdwijnen. Na een behandeling zijn de lipcontouren op een natuurlijke manier weer mooier en zonder rimpels.

Een liquid facelift is een behandeling waarbij het gehele gezicht wordt aangepakt en wordt ook wel een whole face behandeling genoemd. Algehele volumeverlies in het gezicht kan als erg storend ervaren worden. Gelukkig is er een mogelijkheid om het gehele gezicht te behandelen zonder een operatieve behandeling. Een liquid facelift biedt de oplossing. In tegenstelling tot andere filler behandelingen wordt bij een liquid facelift niet één gebied behandeld, maar worden meerdere zones van het gezicht middels een totaalaanpak behandeld. Het is dus een gerichte, systematische aanpak van verschillende zones in het gezicht met als doel het volume en de contouren van uw gezicht te verbeteren. Dit is een op maat gemaakt behandelplan voor u. Eerst kijkt de medisch specialist samen met u naar welke gebieden meer aandacht en volume behoeft en zo wordt er een persoonlijk behandelplan op maat voor u gemaakt.
De behandelbare mogelijkheden van een liquid facelift zijn: volumeherstel voor een liftend effect, contourverbetering van voornamelijk de slapen, kin en kaaklijn en behandeling van de fijnere lijntjes.


Bernadottelaan 11
3527 GA Utrecht
Tel: 030 2270007

Eigen parkeergelegenheid achter het pand.

Instagram

Onze voordelen

  • Ervaren BIG-geregistreerde medisch specialisten
  • Veilige en hoogwaardige A-merk producten
  • Advies en behandelingen op maat
  • Hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Meer dan 10.000+ behandelingen per jaar
  • Centraal gelegen in Utrecht

Aangesloten bij:

© 2017 MAISONDUBELLE. ALL RIGHTS RESERVED